top of page

Magic O Metal

8 Oktober kwam de nieuwe Rock Tribune is uit. Terug van werk en met het toetje even er doorheen bladeren en foto's kijken. Welk interviews zal ik vanavond eens gaan lezen.

Meestal zie je mannen met lang haar, of heel veel haar, of helemaal geen haar ;) Zowaar aan de voorkant een super knappe dame met net iets teveel make-up, misschien straks nog zo'n brute meid die alle kerels bij elkaar grunt... Ik (Stefanie) was inmiddels de tafel aan het afruimen en achter mij hoorde ik, WAUW, Steef als jij dit ziet...

Ik dacht het is een interview met John Mayer *Smelt*, oh wacht... ander blaadje... Of is het soms... O.M.G. Paul! Dat is echt te leuk, vertel !!

Magic O Metal met een compleet interview over zoals hieronder te lezen: een spannend avontuur wat kinderen creatief kennis laat maken met onze favoriete stroming van muziek, Metal Muziek.

Na het interview gelezen te hebben zei ik gelijk, laten we even op de website kijken en even verder lezen. Ook Paul was het eens dat dit echt in lijn ligt met onze gitaarschool. Het pas echt bij ons en het is ook nog eens creatief. We hadden het verzonnen kunnen hebben, maar alle credits gaan maar 3 te gekke mensen (Sander Gommans, Scot Wenmakers en Menno Kappe) die iets unieks hebben bedacht om kids en jongeren te laten kennis maken met metalmuziek!

Zij verrichten pionierswerk op dit moment. Ik zou iedereen die een beetje muziek minded is en kids heeft willen aanraden om kids (weer) kennis te laten maken met muziek waar gitaren in zitten. Jazz, pop, blues, rock, metal etc. En zeer belangrijk, creatief te laten zijn.

Waarom wij Magic O Metal supporten? Een inkoppertje. Hoe uniek is het dat zij zich zo inzetten om kids te inspireren en motiveren om weer creatief te laten zijn en kennis te laten maken met die oh zo mooie muziekstroming "Metal" Nee, niet alleen om kennis te laten maken met stevige muziek, maar vooral ook om weer creatief te worden. Scot weet waar hij over praat als docent. Een stripboek met een open einde, wat de kids die het stripboek gaan lezen zelf af gaan maken doormiddel van tekeningen en muziek. Een super vette c.d. bijgevoegd om de kids kennis laten maken met stevige muziek. Steun het project of neem in ieder geval een kijkje op de website www.magicometal.nl

De nieuwe generatie kids inspireren met muziek en creativiteit, dat is toch fantastisch! Ik steun dit project daarom 110% en wil mijn steentje bijdragen daar waar het kan.

Ook op onze website hebben we een speciale pagina aangemaakt met meer informatie, de instructie video van Judas Priest - One Shot At Glory die Paul heeft ingezonden en ons persoonlijke verhaal hoe wij zijn geraakt door de metal muziek. Benieuwd naar Paul zijn inzending? Ga naar de pagina >

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page