top of page
Koffiekopje

CADEAUBON

Muziek is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen, maar nóg leuker is het natuurlijk om het zelf te kunnen maken. Verras je vriend(in), kennis of familielid daarom eens met een gitaarworkshop bij The Guitar Master: een bijzonder, muzikaal en inspirerend cadeau.

 

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook cadeaubonnen hebben. Aangezien wij al een paar keer aan deze vraag hebben voldaan, wordt het daarom de hoogste tijd dat wij dit nu ook op onze website vermelden.

 

Wat houdt het precies in als je een cadeaubon bij ons koopt?

De cadeaubon wordt mooi ingepakt in een goodiebag en kan kant en klaar bij ons worden opgehaald.

Uiteraard ontvangen wij onze gelukkige gast met een verse espresso en wat lekkers. Daarna maken we kennis met elkaar en gaan we aan de slag met de gitaar die hij/zij gedurende de workshop bij ons te leen krijgt.

Een eerste kennismaking met de gitaar is natuurlijk altijd bijzonder, dus als je voor het eerst een gitaarworkshop krijgt, is dit gegarandeerd een geweldige ervaring. Na de workshop kun je misschien al een paar akkoorden spelen en met een beetje geluk en enthousiasme een stukje muziek.

 

Wat kost een cadeaubon bij TGM?

Dit is helemaal afhankelijk hoe lang de workshop duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Gitaren in standaard.jpg
Schermafbeelding 2017-11-25 om 15.18.51.
GuitarTalkZO-48.jpg
bottom of page