Vervolgopleiding / Advies en begeleiding

Wat zou dat cool zijn, als je van je hobby je werk kunt maken. Vergis je niet: als je echt in de muziek verder wilt, komen daar een hoop vragen bij kijken. Wat wil je uiteindelijk met je kennis gaan doen? Welke opleidingen zijn er allemaal? En nog belangrijker: hoe ver ben je momenteel ontwikkeld op muzikaal gebied?

Bij The Guitar Master kun je naast gitaarlessen ook terecht voor studieadvies en --begeleiding. Samen kijken we hoe we jouw ambities realiteit kunnen laten worden. Natuurlijk gaat het hier niet alleen om studies op het conservatorium of de rockacademie. Je kunt je bijvoorbeeld ook verder verdiepen in andere aspecten van de muziekwereld, als licht en geluid of popfotografie.

Ik begeleid je vanaf deze oriëntatiefase tot een eventuele auditie en verder. Er is nog een hoop te ontdekken op muzikaal gebied en ik verken de mogelijkheden maar al te graag met je! Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen Dat is het motto dat HKU vanaf nu voert. Het motto is ontstaan vanuit onze wens om duidelijk te laten zien wie wij zijn: een kunsthogeschool die, met kunst en kunstbeoefening als basis, nieuwe verbindingen smeedt met de maatschappij en innovatieve toepassingen ontwikkelt voor maatschappelijke uitdagingen.

Nederlandse Popacademie Utrecht

Popmuziek is je passie. En je wilt van je passie je beroep maken. Dat leer je op de Nederlandse Pop Academie (NPAC). Het is een driejarige opleiding waarin je wordt opgeleid tot zelfstandig ondernemer in de popmuziek.

Herman Brood Academie

Overal ter wereld wordt muziek gemaakt. En dat is niet voor niets. Want muziek is gevoel, ritme, klank, beleving en beweging tegelijk. Muziek is emotie, waar je veel van jezelf in kwijt kunt. Met muziek communiceer je met anderen en vertel je over wat jou bezig houdt en wat jij belangrijk vindt. Herman Brood deed dat als geen ander. Hij vertegenwoordigt creativiteit, eigenheid, ondernemendheid en zakelijk instinct. Daarom is deze rocklegende van Nederland gekozen tot het boegbeeld.

Fontys

Fontys Rockacademie Onze missie: Rockacademie leidt muzikanten op tot ondernemende professionals die de muziekindustrie mede gaan bepalen.

NEXT
Concert
Op zoek naar jou nieuwe droom instrument
Contact

Paul de Zeeuw

Hovenierstraat 41

2671 DB   Naaldwijk

06-22961547