top of page

Vervolgopleiding / Advies en begeleiding

Wat zou het cool zijn als je van je hobby en passie je werk zou kunnen maken. Dave Grohl wist het al zo mooi te verwoorden: “You will only be great at the things you love to do. Don't pursue a career in something you hate to do.” Bij The Guitar Master kunnen wij ons daar 100% in vinden.

Natuurlijk komen er een hoop vragen bij kijken als je verder wilt met muziek. Wat wil je uiteindelijk met je kennis gaan doen? Welke opleidingen zijn er allemaal? En natuurlijk nog belangrijker: hoe ver ben je momenteel ontwikkeld op muzikaal gebied?

Bij The Guitar Master kun je naast gitaarlessen ook terecht voor studieadvies en -begeleiding. Samen kijken we hoe we jouw ambities realiteit kunnen laten worden. Of het nu gaat om een opleiding aan de Herman Brood Academie, HKU of bijvoorbeeld het conservatorium. En wist je dat de Metal Factory hoog aangeschreven staat? Ook voor vragen en advies over studies licht- en geluidtechniek, popfotografie, of een loopbaan bij een boekingsbureau of platenlabel ben je bij ons aan het goede adres.

 

Kortom, er valt nog een hoop te ontdekken op muzikaal gebied en Paul verkent de mogelijkheden maar al te graag met je. Hij begeleidt jou vanaf de oriëntatiefase tot een eventuele auditie en verder. Neem gerust contact met op voor meer informatie.

Metal_Factory

ZO VET, JE ZOU BIJNA VERGETEN DAT HET SCHOOL IS! Leef jij voor je muziek? Ga jij voor die podiumplek als uitvoerend artiest of wordt straks juist de studio jouw domein? Zou je later zelf les willen geven of voel je toch meer voor een rol als manager in de industrie erachter? Heb je muzikale skills, je eigen artistieke ambities en de wil om het tot professional te schoppen, dan is Metal Factory echt iets voor jou! MF kent 5 specialisaties: zang, drums, basgitaar, gitaar en toetsen.

55576444_10155718611182924_3875760474817

HKU onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en media. We zijn een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie en een van de grootste opleidingsinstituten voor kunst en cultuur in Europa. HKU telt negen schools met in totaal 4400 studenten: Beeldende Kunst, Design, Muziek en Technologie, Games en Interactie, Kunst en Economie, Media, Utrechts Conservatorium, Theater en HKU College.

Nederlandse Popacademie Utrecht

Popmuziek is je passie. En je wilt van je passie je beroep maken. Dat leer je op de Nederlandse Pop Academie (NPAC). Het is een driejarige opleiding waarin je wordt opgeleid tot zelfstandig ondernemer in de popmuziek.

Herman_Brood_Academie

Overal ter wereld wordt muziek gemaakt. En dat is niet voor niets. Want muziek is gevoel, ritme, klank, beleving en beweging tegelijk. Muziek is emotie, waar je veel van jezelf in kwijt kunt. Met muziek communiceer je met anderen en vertel je over wat jou bezig houdt en wat jij belangrijk vindt. Herman Brood deed dat als geen ander. Hij vertegenwoordigt creativiteit, eigenheid, ondernemendheid en zakelijk instinct. Daarom is deze rocklegende van Nederland gekozen tot het boegbeeld.

Fontys

Fontys Rockacademie Onze missie: Rockacademie leidt muzikanten op tot ondernemende professionals die de muziekindustrie mede gaan bepalen.

bottom of page