top of page

Lesmateriaal / Boeken

Bij The Guitar Master krijg je altijd een basisopleiding mee om je gitaarspel verder te ontwikkelen, maar natuurlijk wil je ook met je favoriete muziek aan de slag. Het is hierbij goed om verder te kijken dan gitaartabs.

 

Gitaartabs zijn een vereenvoudigde vorm van bladmuziek met zes lijnen, waarop precies staat op welke snaar je welke vingers mag plaatsen voor je akkoord. Maar met tabs alleen leer je weinig over de structuur en techniek achter de muziek, welk genre je ook graag speelt. Paul gaat met zijn lesfilosofie dan ook graag wat meer de diepte in. Zo wordt je namelijk vanzelf een betere muzikant!

 

Op gitaarschool The Guitar Master liggen complete lesmethodes klaar voor verschillende muzikale disciplines, zoals rock, metal, pop, soleren of theorie. Daarnaast heeft de gitaarschool een indrukwekkende collectie aan muziekboeken, waarvan je hieronder een mooie sneak peek vindt.

 

Bij The Guitar Master word jij klaargestoomd tot een (nog) betere gitarist, zonder aan x-factor in te leveren. Er is altijd een stappenplan, maar natuurlijk is het ook leuk om eens een andere richting in te slaan. Heb je een favoriete riff of solo? Verzoekjes zijn altijd welkom!

 

Lees hier meer over de lesstijl en visie van The Guitar Master.

"Eerlijk is eerlijk Paul de Zeeuw, je besteed altijd heel veel aandacht aan lesmateriaal. Altijd voorop met nieuwe muziekboeken en lekkere plectrums."

Rien van Diesen

bottom of page