top of page
Fieldtrip Let's Make Music

DANCEFAIR // MUSICFAIR

JAARBEURS UTRECHT
  • Wix Facebook page

Het team van Let’s make music heeft niet stil gezeten na de eerste succesvolle edittie van het Let’s make music festival.

 

De organisatie stimuleert, inspireert de leerlingen op meerdere fronten en organiseert op zaterdag 4 Maart de eerste fieldtrip naar de Dancefair/Musicfair in de Jaarbeurs te Utrecht.

Het team van Let’s make music heeft niet stil gezeten na de eerste succesvolle edittie van het Let’s make music festival.

 

De organisatie stimuleert, inspireert de leerlingen op meerdere fronten en organiseert op zaterdag 4 Maart de eerste fieldtrip naar de Dancefair/Musicfair in de Jaarbeurs te Utrecht.

Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil jij leren van je muzikale helden? In contact komen met platenmaatschappijen en industry professionals? Dancefair en Musicfair is de muziek conferentie voor music makers. Of je nu een traditionele muzikant bent, een producer of dj, het programma dat meer dan 180 onderdelen telt, zal iedere type music maker inspireren. Ook telt het het event 6000 vierkante meter aan beursvloer vol muziek instrumenten, software en zakelijke muziek dienstverleners.

 

Workshops en seminars

Musicfair heeft een breed scala aan educatieve workshops en seminars, die de bezoeker helpt om verder te komen in de muziek industrie, van amateurs tot professionals. Van technische producties tot mix technieken, het marketen van jezelf als artiest of band tot time management courses; alle tools die nodig zijn om succesvol te kunnen worden in hedendaagse muziekindustrie.

Net als bij de vorige edities wordt de Jaarbeurs Utrecht, dit jaar op 4 en 5 maart, weer een verplicht nummer voor muzikanten, DJ’s, producers en sound engineers. Naast artiesten als The Kik, Nicky Romero, Navarone en Laidback Luke heeft de organisatie ook de mensen achter het succes van internationale sterren als David Bowie, Bruno Mars en Madonna weten te strikken.

Patrick Leonard is een beroemde Amerikaanse producent, songwriter en componist en verantwoordelijk voor wereldhits van Madonna als ‘True Blue’, ‘Like A Prayer’ en ‘Ray of Light’. Naast het werk voor Madonna heeft hij onder andere ook gewerkt met Pink Floyd, Leonard Cohen, Elton John en Michael Jackson. Davy Nathan is ook Amerikaans producer en musical director en werkt met grootheden als Christina Aguilera en Bruno Mars. De Ier Gerry Leonard (geen familie) heeft meegewerkt aan drie albums van wijlen David Bowie en was musical director van zijn Reality tour in 2003 en 2004. Alle drie geven een masterclass van 45 minuten.

Musicfair beursvloer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dj en producer gear? Ben je op zoek naar een eigen band of dj app, website of zoek je juridisch advies? Alles is te vinden op de 6000m2 grote beursvloer. De grootste merken zijn aanwezig zoals:

 

Marshall, Gibson, Native Instruments, Ableton, Roland, Korg, Vision Acoustics, Stanton, KRK, Novation, Focusrite, Moog, Vestax, Serato, Reloop, Universal Audio, Sennheiser, RME, Livid, UDG en vele, vele anderen.

bottom of page