top of page

Tinus DoelmanHallo, ik ben Tinus Doelman. Ik ben 22 jaar oud en ik speel nu al 5 jaar gitaar, waarvan ruim 3 jaar bij The Guitar Master. Toen ik begon met lessen bij Paulus, merkte ik al gelijk dat hij leeft voor de muziek en het lesgeven. Er hangt zo'n unieke en fijne sfeer, wat me altijd weer doet uitkijken naar de volgende les. In de afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd en mijn muzieksmaak kunnen ontwikkelen. Bij iedere stap was Paulus aanwezig. Ik kwam binnen als een wannabe country gitarist en kom nu binnen als een wannabe grunge/metal gitarist - ik zie vooruitgang 😉.


Tijdens de lessen hebben we veel nummers behandeld en theorie, maar dan ook echt de kleinere en belangrijkere details die het meer maken dan alleen een cover spelen.

Het leuke vind ik dat ik alles kon spelen in mijn progressie. Paulus kan het allemaal en ik word altijd goed geholpen en begeleid. Tijdens de lessen hebben we veel nummers behandeld en theorie, maar dan ook echt de kleinere en belangrijkere details die het meer maken dan alleen een cover spelen. Ook begrijp ik nu wat ik speel en wat het grotere beeld is, waardoor ik steeds sneller een nummer kan leren (of in mijn eigen nummers kan gebruiken, natuurlijk) en dat heeft mij echt heel erg vooruit geholpen.


Ook heb ik afgelopen jaar mogen meedoen met het Masterfest, dit was ook echt een te gekke ervaring. Dat Paulus en Stefanie hier zoveel passie en energie in hadden gestopt, was zeker te merken aan hoe alles georganiseerd was en aan wat voor te gekke bands er stonden. Natuurlijk alle leerlingen die misschien wel hun eerste podiumervaring opdeden, echt leuk om te zien dat iedereen de kans kreeg om in de spotlight te staan. Ik vond het ook echt supervet dat buiten de lessen Paul en Stefanie kwamen kijken bij een optreden van mijn band. Dit soort support is niet zomaar gegeven en ik waardeer het enorm. Paulus en Stefanie, bedankt.Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page