MAGIC O METAL

Laat kinderen kennis maken met de Magie van Metal! Magic O Metal motiveert kinderen om alles uit zichzelf te halen en laat hen zien dat ook zij in staat zijn muziek te maken, een spannend verhaal te schrijven of een prachtige tekening te maken. Laat je meenemen naar The Metal Dimension met de track "Through The Portal", kruip in het boek "Enter The Metal Realm" of begin met het maken van eigen muziek op je eigen Magic O Metal-gitaar. Zowel de CD als het boek hebben een open einde en vormen de sleutel tot de toegang van The Metal Dimension.

 

Als gitaarschool en metal liefhebbers ligt dit boek en de methode dicht bij ons hart. 'Kinderen creatief bezig te laten zijn en tegelijkertijd kennis te laten maken met stevige gitaarmuziek'. 

Magic O Metal karakters
handleiding Magic O Metal

Paul: Ik kwam al op jonge leeftijd met heavy metal muziek in aanraking, omdat mijn broer samen met zijn vrienden fan was van deze muziekstroming. Op de zolderkamer was het altijd weer een feestje als ik er mocht komen om ook naar heavy metal muziek te luisteren en naar L.P.'s mocht kijken van al die geweldige bands.

Naar de L.P.'s kijken was al een belevenis, omdat de plaatjes van de L.P. hoes mijn interesse wekte. Kijk eens naar het album Painkiller van Judas Priest bijvoorbeeld. En dan het headbangen joh... Er zijn weinig muziekstromingen waar mensen zich zo gezamenlijk laten gaan. Metalpubliek wordt trouwens ook als het trouwste publiek gezien.

Tijdens een concert is iedereen 1 met elkaar. Waar kom je dit nog tegen?

 

Stevige gitaarmuziek wordt helaas niet of nauwelijks op de radio gedraaid en daar mag wat mij betreft verandering in komen.

Gitaarmuziek in het algemeen mag veel meer gepromoot worden en Magic O Metal sluit helemaal bij mijn filosofie aan.

 

Support dit unieke project!!

Stefanie: 'Als kind was ik altijd al creatief en middels Series als Dragon Ball Z werd ik geïnspireerd dat ik zelf ook creatief kon zijn. We tekende uren lang de figuren na en luisterde tegelijkertijd naar de stevige muziek die de oudste broer van mijn beste vriendin draaide. We probeerde de logo's van de bands na te tekenen in onze agenda's en waren onder de indruk van het artwork en posters die we in zijn kamer zagen. Niet lang daarna ben ik dan ook na een aantal jaar keyboard les zelf op gitaarles gegaan met als gevolg dat Paul en ik elkaar vele jaren later in de muziek hebben gevonden. Hij is Gitaarleraar geworden, ik Grafisch Vormgever en met onze creatieve geest hebben we afgelopen jaar ons eerste festival opgezet.

Laat een kind kennis maken met Magic O Metal en hun creativiteit de vrije loop gaan. Voor je het weet komen er Riffs uit de versterker! Bij Metal Muziek kan alles en is niets te gek, dat maakt het juist zo uniek!
2 drummers in 1 band, een 14 snarige gitaar, Meisjes die Grunten, Jongens die screamen en verhalen over Trollen, Gallaxy's of Weerwolven? Of kun jij dit misschien zelfs nog wel overtreffen?'   

Metal, een passie die we met z'n allen delen, leeft voort in de wereld van Magic O Metal!
Klaar om met het hele gezin in dit avontuur te duiken?

CONTACT
Op zoek naar jouw nieuwe droom instrument

Paul de Zeeuw

Hovenierstraat 41

2671 DB   Naaldwijk

06-22961547

© 2009-2021 STEFANIE, PAUL & LONE