top of page

The New Generation! Maarten

We sluiten deze week af met onze pupil Maarten Gitaar en zijn project Layers of Devotion. Maarten kunnen we natuurlijk geen pupil meer noemen uiteraard. Deze topper kwam ooit (lang geleden) in contact met mij als gitarist die zichzelf riffs had aangeleerd en na jaren spelen merkte hij toch dat er iets beter kon. Hoe vet is het dan dat je de stap durft te nemen om lessen te volgen? Dan heb je echt ballen en dit zouden meer gitaristen kunnen doen zeg ik!


Het is vaak onzekerheid dat gitaristen vinden dat ze geen les nodig hebben of een drempel om naar een leraar te stappen. Why? Kom eens langs zeg ik.


Anyway, Maarten verdiend groot respect want wat is deze topper gegroeid in al die jaren. Te veel onderwerpen om op te noemen en vooral ook leerzame gesprekken tijdens de les hebben er voor gezorgd dat hij zijn project Layers of Devotion is gestart en wat een vliegende start heeft hij gemaakt met zijn eerste nummer Flood of Violence.De line-up in dit nummer? Michiel van der Plicht is het drum monster en op dit moment de live drummer van Carach Angren, Monica Janssen on vocals en is zangeres bij Downcast Collision en eigenaar bij Wisselkind - Creative Coaching (check dit zeker eens), een gruwelijke bassist met de naam Dominic Bellekom die ook bassist is bij Ten Ton John (ook zeker eens checken) en Maarten dus op gitaar. Niet de minste line up volgens mij en gewoon smullen geblazen.

Lovende recensies zijn er binnengekomen als resultaat en dik en dik verdiend.

Complimenten voor alle muzikanten in dit project en het is wachten op het volgende nummer maar ik verklap je dat het een kneiter van een nummer gaat worden.


Kortom, ik ben bijzonder trots op Maarten dat hij na al die jaren les blijft ontwikkelen en dit allemaal (even) na een fulltime demanding job, kids, girly doet. Maarten? Ik ben trots op je gooz!


The Guitar Master voelt zich altijd zeer betrokken en zet zich voor 110% in! Wij zijn de gitaarschool van de regio en the place to be voor rockers en metalheads en vooral ook voor The New Generation! Op de achtergrond werken wij hard aan de nieuwe generatie gitaristen en laten wij deze nieuwe generatie kennis maken met de geschiedenis van rock en metal maar zeker ook de focus op de toekomst met heel veel nieuwe muziek.Have a nice week and support The New Generation!Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page