top of page

The New Generation! Marcel & Dennis

We zijn de afgelopen maanden zo druk bezig geweest met het promoten van onze guitarshop dat het hoog tijd wordt om te laten zien wat we allemaal doen op onze Guitarschool.


Anton met zijn band Sterf in de spotlight gezet, laten zien waar het allemaal begint voor de nieuwe generatie gitaristen met bijvoorbeeld een jonge Nick, en vandaag even wat Ex-leerlingen van TGM die in de band Faint Solace spelen in de spotlight.


Ik hoor je misschien denken" de nieuwe generatie is toch jonger"? We weten allemaal dat als je muziek maakt die wat harder is dan zwemmen in lemon je eerst een jaar of 25 je helemaal suf moet schrijven, spelen, schrijven, rondtoeren in een klein busje met pizza voor 3x niks. Daarna komt de erkenning en credits en sta je samen met grote namen op een poster.


Maar? Zo oud zijn deze gasten nu ook weer niet en zij zijn ook op jonge leeftijd begonnen.

Faint solace is hard op weg om de band compleet te krijgen en met nieuw bandlid Levai die binnenkort zijn scales komt upgraden bij ons op school zijn wij bijna hofleverancier van deze band :)


We hebben de band eerder in de spotlight gezet en vandaag even de nieuwe clip promoten waarin je duidelijk kunt zien dat het soms ook gewoon even een moment van lol is om een clip te maken. Deze gasten doen echt alles zelf met huis, tuin en keukenmiddelen. Van het opnemen muziek t/m de clip. Er is muziek genoeg en zijn er ook een aantal videoclips.


Nu nog die fanatieke drummer en bassist. Je komt in een band waar op de achtergrond alles al klaar ligt. Kortom, instapklaar om de set in te studeren en dan het podium op.

Dus, niet meer eindeloos repeteren en muziek schrijven. Nee, de nummers spelen en dan on the road met deze fanatieke muzikanten.


Speakers op 10 en voor drummers en bassisten? Niet twijfelen als je uit de regio Den Haag, Rotterdam en natuurlijk Westland komt.


Veel plezier met breaking point!The Guitar Master is the place to be

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page