top of page

Rosita Moor

In deze anderhalf jaar les heb ik heel veel geleerd, een betere techniek ontwikkeld en vooral heel veel gespeeld.

Ik ben Rosita Moor en ik ben 18 jaar. Toen ik 8 jaar was begon ik met gitaarles. Ik zat eerst bij een andere muziekschool, waar ik de basis had geleerd en een aantal jaar met plezier had gespeeld, maar na een tijdje geen uitdaging meer zag.

Sinds ongeveer anderhalf jaar heb ik les bij Paul en ik heb daar mijn passie voor gitaar weer helemaal teruggevonden.

We spelen alles wat ik leuk vind, van Red Hot Chili Peppers, John Mayer tot Neck Deep. Dat vind ik het leukste aan les bij Paul, je mag zelf bepalen wat je wil spelen en op een gegeven moment kent hij je muzieksmaak dusdanig dat hij weet wat voor nummers je leuk zal vinden. Ik heb een enorm grote liefde voor muziek en mijn muzieksmaak is heel breed, maar naar elk suggestie wordt geluisterd.

In deze anderhalf jaar les heb ik heel veel geleerd, een betere techniek ontwikkeld en vooral heel veel gespeeld. Als ik het druk heb met school, zoals toen ik m’n eindexamens door moest komen, spelen we gewoon makkelijke, leuke nummers. En ondertussen werken we aan wat lastigere nummers, waar we langer de tijd voor nemen. Op deze manier blijft gitaarles altijd leuk, en raak ik niet geïrriteerd om mezelf als iets niet in 1 keer lukt.

Na 9 jaar akoestisch te hebben gespeeld ben ik nu overgegaan op elektrisch en heb ik een Fender Duo Sonic gekocht (in surf green, echt mooi). Hiermee hoop ik mijn gitaarspel verder te kunnen uitbreiden. Ik hoop solo’s te kunnen gaan spelen die vergelijkbaar zijn met het werk van Slash en John Mayer, dus dat betekent dat ik nog wel lang op les zal blijven hier.
Комментарии


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page