top of page

Metal Inside!

Alleen de naam al klinkt gaaf.

Woendag 4 mei was Paul te gast in "Het" Metal programma van de lage landen. "Metal Inside" wordt mogelijk gemaakt door Loud Noise Productions. (https://www.loudnoise.nl/metal-inside)

Vanaf de eerste serie nog met Paul en Tjerk hebben we gekeken naar dit nieuwe concept en wat ik al zei, alleen de naam klinkt al gaaf! Inmiddels zit Emmelie alweer een tijd achter de mic. met regelmatig een Co-Host aan haar zijde en natuurlijk tafelgasten."Ik kom het beste tot mijn recht als ik achter de schermen ben en daar mijn ding kan doen. De Gitaarschool, De Gitaarshop, Masterfest en daarnaast muziek promoten, bands supporten en helpen waar het kan etc."


In december was Stefanie al eens aanwezig en nu kreeg Paul een uitnodiging van Emmelie om aan te schuiven. Paul zei al vaker: "Dat ik het beste tot mijn recht komt achter de schermen en daar mijn ding doe. De Gitaarschool, De Gitaarshop, Masterfest en daarnaast muziek promoten, bands supporten en helpen waar het kan etc."


Maar? Eenmaal thuis was het meer dan leuk, al was het even wennen en vooral om eens te zien hoeveel mensen er bezig zijn achter de schermen om een uurtje show in elkaar te draaien. Allemaal mensen met passie voor muziek en dat genre wat wij allemaal te gek vinden en dat is "METAL".


Kortom, nogmaals complimenten aan iedereen die aan dit programma meewerkt en natuurlijk iedereen die even de tijd neemt om te kijken.


Check it out, elke woensdag om 20:00 people en onderstaand de aflevering met Paul.

(Ja, die van 4 mei was iets later van start gegaan :) )


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page