top of page

Masterfest 2020

Wij bij Masterfest beginnen het nieuwe jaar graag met een knaller. Er is dan ook geen beter moment dan de laatste dag van het decennium om dit geweldige nieuws met jullie te delen: Masterfest 2020 is een feit!


Na het grote succes van vorig jaar hebben we besloten om nóg groter uit te pakken. Voor onze tweede editie gaan we namelijk verder met niet één, maar maar liefst twee dagen vol vette muziek, inspiratie en gitaargeweld, uiteraard in de hotspot van de Westlandse muziekwereld: WPC Nederland Drie.


‘Getting in touch with talents’

‘Getting in touch with talents’, dát is waar Masterfest om draait. Natuurlijk krijgen de leerlingen van gitaarschool The Guitar Master hun 4 minutes of fame op de zaterdag, ondersteund door twee ervaren coverbands. Daarnaast hebben we een geweldig programma aan Nederlands en internationaal talent voor jullie in petto: gevestigde én opkomende bands, die je binnenkort ongetwijfeld ook op de hoofdpodia van de grootste festivals zult spotten.


De eerste twee namen die we voor de zaterdag mogen onthullen zijn zeker niet de minste. Bizkit Park speelt het beste werk van nu-metal bands als Linkin Park, System of a Down en Limp Bizkit, aan elkaar geregen in een naadloze, stomende show die je nog lang bij zal blijven, aldus ooggetuigen van hun shows op Alcatraz en Graspop. “Not your average tribute band” dus! Ook BLACK MIRRORS passeert de revue op zaterdag. De Brusselse rockers met powervrouw Marcella Di Troia aan het roer weten keer op keer te overtuigen met hun garagerock. Het vierkoppige collectief pakt invloeden van het hele rock-spectrum mee en het resultaat mag er zijn: afwisselend, krachtig en groovy, mét een grote dosis girl power, natuurlijk.


Op de vrijdagavond zetten we het volume een tandje harder en gaan we voor het stevigere werk. We mogen nu al verklappen dat Hibakusha een denderende show komt geven. Met hun unieke groove metal-sound en immense liveshows hebben ze het publiek op festivals als Euroblast en Complexity Fest al omver geblazen. Vergelijkingen met gelijkgezinde bands als Meshuggah werden snel gemaakt. Eerst zien, dan geloven? Zet 10 en 11 juli dan alvast in je agenda.


Stay tuned voor meer info over de kaartverkoop en updates over het programma! Masterfest 2020 / 10-11 juli / Nederland Drie, Wateringen
Commentaires


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page