top of page

Lisa Taal

Mijn naam is Lisa Taal en ik ben 15 jaar. Ik speel nu ongeveer 2 jaar gitaar, dus ook 2 jaar bij Paul.

Vanaf kleins af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in muziek, niet alleen het luisteren van muziek, maar ook in de instrumenten. Ik wilde altijd al gitaar spelen, maar ik kwam er nooit aan toe om het ook echt te doen. Een paar jaar geleden vond ik mijn passie voor muziek. Bij muziekles op school speelde ik keyboard wat mij veel plezier gaf, daarom dacht ik: Waarom zou ik niet gitaar leren spelen?


Toen ik 13 was ging ik opzoek naar een gitaar leraar. Al snel kwam ik uit bij Paul en begon ik met het leren van akoestische gitaar. Ik vond de enthousiasme van Paul heel leuk, dit maakte het leren van gitaar spelen ook leuker. Ik kocht mijn eerste gitaar en begon met lessen bij Paul. Al snel leerde ik akkoorden te spelen en mijn eerste liedjes te spelen. Ook leerde ik theorie van muziek en noten lezen. Ik had veel plezier in het spelen van gitaar en wilde daarom ook meer uitdaging, dus na een jaar van het spelen van akoestische gitaar schafte ik een elektrische gitaar aan. Ik kreeg nog meer plezier in het spelen doordat ik dus meer uitdaging kreeg door het spelen van solo’s. Het leuke wat ik vind van het leren bij Paul is dat je vooral nummers speelt die jou het meeste aanspreken, maar ook geeft Paul suggesties om betere technieken te krijgen.


Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds veel plezier met het spelen van gitaar. Elke les probeert Paul mij weer uit te dagen waardoor ik heel gemotiveerd ben.


Mijn doel in het leren spelen van gitaar is om (bij Paul) nog beter te worden en ik hoop dat ik misschien een bandje kan beginnen.

Wil jij ook een bandje starten? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat je in contact komt met Lisa :)

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page