top of page

Line-up compleet

Het is alweer even geleden dat jullie wat van ons hebben gehoord. Maar geen zorgen: wij bij Masterfest hebben beslist niet stilgezeten! Vandaag mogen we het namelijk eindelijk bekendmaken: de line-up van onze tweede editie is nu helemaal compleet!

Zoals we je in december lieten weten strijken we in juli maar liefst twee dagen neer in WPC Nederland Drie. En guess what… op de zaterdag kun je headbangen op de vette riffs van niemand minder dan PACESHIFTERS! Deze gasten mogen zich tot de meest wilde, explosieve en vernieuwende acts uit de Nederlandse én internationale rockscene rekenen. Als je het ons vraagt een perfecte band voor Masterfest, waar de pits kunnen kolken en de gitaren kunnen scheuren als nooit tevoren!

Ook voor de vrijdag, tijdens onze brute metal-avond, hebben we maar liefst twee nieuwe namen voor jullie. Zo komt FOR I AM KING de boel eens flink omver spelen. De Amsterdammers weten keer op keer weer een meeslepende wervelwind van een show neer te zetten met hun modern metal. Voeg hier het charisma en enorme talent van front- en powervrouw Alma Alizadeh aan toe en je snapt waarom deze vette band torenhoog op ons verlanglijstje stond. De avond zal worden afgesloten door het Britse Heart of a Coward. Deze band, een must-see voor alle fans van progressieve metal, staat bekend om zijn legendarische shows en zware, technische spel. Verwacht rauwe emoties, stevige breakdowns en een hele gereedschapskist aan vocale hoogstandjes; een optreden dat je zeker bij zal blijven!

Kaarten zijn vanaf vandaag op onze website beschikbaar en kosten €20 voor de

vrijdag en €25 voor de zaterdag. Check de website voor meer info en zet het in je agenda: Op 13 en 14 november breekt Masterfest los!PROGRAMMA 2020 (nieuwe datum i.v.m. covid - 19 uitbraak)

Vrijdag 13 November : Hibakusha, For I Am King, Heart of A Coward

Zaterdag 14 November : Black Mirrors, Paceshifters, Bizkit Park

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page