top of page

Levi Bruens

Wat ik ook tof vind is dat Paul je kennis laat maken met bands waar je nog nooit van gehoord heb, en dat ik deze bijna altijd leuk vind.

Ik ben begonnen toen ik 9 jaar (nu 16) was en ging met een klassieke gitaar op les op een gitaar school die speciaal voor m’n basisschool was geregeld. Bij deze lessen dacht ik meer aan leuke en hippe nummers spelen, maar i.p.v. dat speelde ik nummers met noten die me niet echt aanspraken. Na 3 jaar les te hebben gehad moest ik stoppen, omdat ik naar de middelbare ging.

Na een poos zoeken kwam ik bij Paul terecht, waar ik nu ongeveer anderhalf jaar les heb. Ik ben begonnen met een akoestische gitaar, maar na een jaar vond ik elektrisch toch meer aanspreken. Bij de eerste les kreeg ik al een hip nummer voorgeschoteld en dacht wow zo kan het dus ook gewoon. Wat ik ook tof vind is dat Paul je kennis laat maken met bands waar je nog nooit van gehoord heb, en dat ik deze bijna altijd leuk vind.

Sinds ik hier les heb ben ik redelijk vooruit gegaan met de technieken en het spelen. Ook de keren dat het me niet lukt word er altijd geholpen. Ik ervaar de lessen als gezellig en leerzaam natuurlijk en ook als je het allemaal ff niet meer begrijpt legt ie het op een manier uit zodat je het wel begrijpt.

Zolang ik door kan gaan met gitaar blijf ik spelen, en het liefste hier! (Dusss Paul…… :D)
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page