top of page

Kayleigh Vreugdenhil

Door de leerlingendagen leer je ook hoe het is om met een band te spelen.

Mijn naam is Kayleigh Vreugdenhil, ik ben 22 jaar en zit nu al ongeveer 7 jaar op les bij Paul!

Toen ik nog op de basisschool zat heb ik een aantal jaar keyboard gespeeld, hier ben ik mee gestopt en heb daarna een aantal jaar eigenlijk niets meer met muziek gedaan. Rond mijn 15e kwam ik erachter dat ik toch wel graag weer muziek wilde gaan maken en de gitaar sprak mij toen al een hele tijd heel erg aan. Na zelf wat dingetjes geprobeerd te hebben, wilde ik graag op les en kwam ik bij Paul uit.

De lessen bij Paul zijn altijd gezellig. Het leuke is dat je zelf kan bepalen wat je wil leren spelen. Hij laat je ook regelmatig kennis maken met bands die je nog niet kent en meestal vallen deze bands goed in de smaak!

Ik ben altijd een ‘luie gitarist’ geweest, ik wilde snel liedjes kunnen spelen en er weinig moeite voor doen. De laatste tijd vind ik het ook steeds leuker om er echt voor te gaan zitten en er wat meer moeite voor te doen.

Door de leerlingendagen leer je ook hoe het is om met een band te spelen. Het is super leuk om dit eens per jaar met zoveel leerlingen te doen!

In de toekomst zou ik me graag nog meer bezig houden met de gitaar en ik zou uiteindelijk ook graag weer in een bandje willen spelen!

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page