top of page

Janneke Geeven

Ook als je het even niet begrijpt legt hij het heel geduldig uit totdat je het snapt.

Hoi ik ben Janneke Geeven en ik ben 15 jaar. Ik speel nu al 6 jaar gitaar, waarvan ongeveer 3,5 jaar bij Paul.

Ik ben begonnen met spelen omdat ik voor sinterklaas een gitaar had gekregen van mijn oma en dan toch ook maar op les moest. Het eerste jaar heb ik bij een andere leraar les gehad waar ik de basis heb geleerd. Toen die leraar ging stoppen met lesgeven ben ik naar Paul gegaan.

Bij Paul heb ik veel geleerd. Wat het op die leeftijd ook leuk maakte was dat ik liedjes van bijvoorbeeld One Direction leerde spelen. Na 2 jaar les bij Paul ben ik toen voor 2 jaar gestopt met les, omdat ik naar de middelbare school ging. Wel had ik genoeg geleerd om in een bandje van de kerk te kunnen spelen. Na een tijdje merkte ik dat ik toch ook wel weer op les wilde omdat je dan meer leert. Mijn ouders waren er heel blij mee dat ik weer op les wilde en nu les ik sinds 1,5 jaar weer bij Paul.

Het fijne bij Paul is dat je de liedjes die jij leuk vindt leert spelen gecombineerd met theorie waardoor je het beter begrijpt. Ook als je het even niet begrijpt legt hij het heel geduldig uit totdat je het snapt.

Vorig jaar heb ik een nieuwe gitaar gekocht, een taylor gs mini koa (koa hout zijn de eerste surfplanken van gemaakt dus dat speelde ook wel mee in de keuze...), wat het spelen veel leuker en vooral makkelijker maakt.

Ik denk dat ik voorlopig nog bij Paul blijf lessen, omdat ik nog heel veel kan leren en ik het gewoon super leuk vind om muziek te maken!
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page