top of page

INTERVIEW WITH DEVIN TOWNSEND!

Spending some time with Devin,


Vrijdag 3 Maart was het dan zover. Stefanie en ik mochten in 013 Tilburg een ontmoeting hebben met Devin Townsend plus een interview met de grootheid himself.


Voor wie Devin nog niet kent, deze Canadese artiest zit inmiddels een 30 jaar in het vak en heeft talloze albums op zijn naam staan. Op 19 jarige leeftijd met Steve Vai spelen, Strapping YounG Led, Devin Townsend Project en Devin Townsend.

Kortom, een hele grote meneer in de scene die een zeer trouwe schare fans heeft. Zijn Lightwork tour is pas van start gegaan en zien we geregeld " Sold Out" staan. In tijden van Covid schrijft hij " The Puzzle. Snuggles" en brengt hij 🐙"Lightwork" uit.

Een fantastisch album dat licht verteerbaar is. 10 Nummers die in een vloek en een zucht voorbij zijn en die een luisterbeurt verdienen van jou.


Zoals je misschien weet, zijn wij dealer van Framus Guitars en is Devin al jaren een trouwe endorser van het merk. In het interview praten we dan zeker over Framus Guitars en hoor je van Devin zelf wat Framus voor hem betekent. Hij is niet alleen gek op de gitaren, maar ook op de mensen achter het merk, de vrijheid die ze hem geven, maar ook dat alles kan.


Niets is tegek voor Framus.

'If you can dream it , we can build it."

The endorsement i have with Framus is absolutely authentic. I love the brand, they are special to me and kind to me & my family. Really nice people and so generous to me. I love you guys 🧡

De passie wat het merk heeft, oog voor details en vooral de kwaliteit van het merk en de samenwerking hoor je terug in het interview. "Details are the most important thing. 80% Of the work cost 20% of the time the last 20% time cost 80% of the time"


Zijn signature Stormbender is een 100% samenwerking tussen het merk en Devin zelf. Na het prototype is Devin eerst gaan touren om te kijken hoe de gitaar voelt, klinkt en waar er nog een verbetering noñdig is. Dit alles heeft geresulteerd in een waanzinnig gitaar met specs om van te smullen. Daarnaast is de verlichting de spreekwoordelijke kers op de taart.


I like the fact that Framus is more a underground thing. It is an honor for me to promote the brand.

De Stormbender is verkrijgbaar als D-Serie, Teambuilt en Masterbuilt. De D-serie wordt in China gebouwd maar komt terug naar Framus Germany en krijgt het instrument daar de laatste inspectie (dit gebeurt niet bij andere merken).

De Teambuilt wordt volledig in Duitsland gebouwd en krijgt IFT (Invisible Fret Technic) mee en de gitaren worden geplek'd (meer info op onze website te vinden). Daarnaast krijgt deze serie ook de UV lackering meer. De Masterbuilt serie is het crème de la crème en krijg je top nouch, het beste van beste mee in hout kwaliteiten etc. Daarnaast komen de gitaren ook met de iconische verlichting mee.

They make 🚀spaceships for me!

Als je dan toch voor een next level droom gitaar gaat, is de Team- en Masterbuilt dé gitaar om naar te kijken.


Nadat we het interview met Devin hebben gehad was het Nacho's met 🔥 Hot Sauce tasting mét de band (🥵) en konden we even kletsen met Darby Todd. Een waanzinnige drummer die mee op tour is. Tja en als Mike Keneally dan ook nog komt proeven, kan onze dag helemaal niet meer stuk. Wat hebben we gelachen!


Vrijdag 3 Maart was dus een dag om niet meer te vergeten. Zo goed worden opgevangen door de crew en verzorgd worden, een zeer relaxte Devin met een interview die lekker on the spot geïmproviseerd is opgenomen. De show op de avond die wederom Sold Out was, gaat ook de boeken in als "HELL YEAH"

Wij bedanken dan ook Devin en zijn team voor de onvergetelijke dag en Framus Guitars voor de geweldige instrumenten! You are all amazing.


Check het interview, veel kijkplezier!

Paul & StefanieWil je nog meer weten over de 🚀Stormbender ga naar onze webshop> D-Series Stormbender Signature model Devin Townsend

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page