top of page

Faint Solace

In de spotlight: Faint Solace.

Een nieuw project opgezet door 2 oud leerlingen van The Guitar Master.Marcel Lagerwerf Mijn eerste kennismaking met Marcel gaat zover terug dat ik het niet meer weet. Wat ik wel weet is dat het een rete eigenwijs mannetje was maar door de jaren steeds meer open ging staan voor andere metal genre's en de daarbij behorende technieken. Marcel is echt een top vent! Altijd maar zoeken naar de juiste band of bandleden. ( En gitaren plus amps ) De struggle was altijd zang! Tot op een dag dat ik zei " jij gaat grunten" Verbaasd als hij was pakte hij de spreekwoordelijke handschoen op en gaf ik een paar basistips mee ( ja ik heb zangles gehad ) Aangezien ik Iris Goessens van Spoil Engine al jaren volg en zij toevallig voor een aantal lessen naar Den Haag kwam, was daar het moment om Marcel naar Iris te sturen. Zie hier Anno 2021 de eerste screams en grunts van Marcel! Ik ben zeer trots op je gooz en meer dan respect voor wat je laat horen. Wie had dat gedacht!! Thanks Iris!
Dennis van Ruijven!! Ook een (zeer)oud leerling van TGM en werkelijk een top kerel. Onze kennismaking gaat nog verder terug. In tijden dat ik in een hokje bij een muziekschool zat van 2 bij 2 en waar het in zomer 50 graden was zonder daglicht. Man man als ik daar aan terug denk.

Anyway, Dennis is door de jaren heen gegroeid als Muzikant/Gitarist. Na met meerdere mensen te hebben samen gespeeld was daar Marcel in beeld en om een lang verhaal kort te maken. Luister hun eerste single " Kingdom " Alles zelf gedaan dus trots op de mannen. Natuurlijk is er altijd ruimte voor Progress ( solo her en der, chord progressions, ) en dat soort dingen maar voor nu Sjappoooo mannnen en wees er trots op.


Deze guys zoeken nog muzikanten dus als iemand zegt " Fuck " Dat klinkt al lekker? Regio Den Haag dus stuur gerust de boys een bericht! Gedreven muzikanten met het hart op de juiste plek!

(Update: Levai Huijzer is inmiddels hun nieuwste bandmemeber op gitaar, ze zijn nu nog op zoek naar een Bassist & Drummer, intresse? Neem contact op met Dennis)Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page