top of page

Anton Bolier

Bij Paul kan je natuurlijk ook altijd heerlijk kletsen wat belangrijk is voor fijne lessen maar ook handig omdat ik elke muzikale vraag die bij me opkomt met hem kan bespreken. theorie, bands, music business, het kan allemaal.

Ik ben in 2017 begonnen met gitaar spelen, na een jaar spelen besloot om bij Paul lessen te gaan nemen omdat ik sneller beter wilde worden in gitaar spelen. Bij de eerste introductie les klikte het al voor mij goed, al die gave posters, versterkers en gitaren bij elkaar, ik vond het helemaal geweldig. Toen ik daarna met vaste lessen begon was het wel even nodig om terug naar de basics te gaan, wat akkoordjes leren en korte deuntjes strummen ging al gauw steeds beter. Daarnaast heb ik ook eindelijk fatsoenlijker noten leren lezen en kreeg ik een beter inzicht hoe dat allemaal werkt. Hierbij heb ik heel veel interessants geleerd over toon soorten, ladders en harmonie wat ik nu nog steeds gebruik wanneer ik zelf deuntjes schrijf.


Thuis en met Paul speel ik lekker veel metal nummertjes wat ik helemaal goud vind. Wat vooral fijn is aan metal nummers bij Paul spelen is dat hij bij elk nummer dat hij uit zijn kast trekt een interessante les kan maken en met oefeningen komt die qua techniek ook toepasbaar zijn aan wat ik nodig heb om mijn gitaarspel te verbeteren. Bij Paul kan je natuurlijk ook altijd heerlijk kletsen wat belangrijk is voor fijne lessen maar ook handig omdat ik elke muzikale vraag die bij me opkomt met hem kan bespreken. theorie, bands, music business, het kan allemaal.


In 2019 was Masterfest die eerste keer dat ik op een podium gitaar heb gespeeld en überhaupt op een podium heb gestaan. Het was zeker weten een gave en unieke ervaring waar ik veel plezier aan heb gehad en Paul nog steeds erg dankbaar voor ben.Later in 2019 heb ik me als zanger en gitarist nog aangesloten aan een black metal bandje genaamd Sterf. Toen ik me bij hun aansloot zou ik 2 maanden later al een show moeten spelen en was ik hier nog niet helemaal op voorbereid. Maar uiteindelijk met veel hulp van Paul heb ik leren grunten en liedjes leren schrijven en is het gelukt om nog een gave show te geven die December.


Ik heb nog steeds veel plezier aan gitaar spelen en hoe meer ik leer hoe enthousiaster ik er over wordt. En dankzij Paul ben ik in 4 jaar veel sneller gevorderd dan wat ik alleen had kunnen doen.

Lees meer over het optreden van Sterf bij Metal Inside >


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page