top of page

Annemieke van Zijderveld

Het toffe bij Paul vind ik, dat ik daar zelf kan aangeven wat ik leuk vind om te spelen.


Mijn naam is Annemieke, ik ben 22 jaar en zit al flink wat jaren op les bij Paul!

Op mijn 15e kwam ik erachter, dat ik naast het spelen van dwarsfluit, ook graag een instrument wilde spelen waarmee ik een beetje herrie kon maken en mee zou kunnen spelen met bekende artiesten. Het werd de gitaar en al gauw kwam ik bij Paul terecht.

Het toffe bij Paul vind ik, dat ik daar zelf kan aangeven wat ik leuk vind om te spelen. Hij stimuleert mij echt om op zoek te gaan naar muziek die ik zelf leuk vind. Na een paar lesjes kon ik de eerste popliedjes al meespelen. Ik had nooit gedacht dat dit zo snel kon gaan!

Nu, zo’n 6 jaar later, vind ik het lessen bij Paul nog steeds erg leuk! Hij heeft mij al veel geleerd, van goede plectrumtechniek en toonladders tot zelf improviseren en solo’s meespelen. Zelfs een lesje theorie wordt leuk, omdat ik het toe kan passen op bekende nummers. Het lukt mij nu bijvoorbeeld steeds beter om zelf nummers uit te schrijven.

Door al de lessen is mijn gitaarspel enorm gegroeid! Waren het eerst nog simpele popliedjes van Ilse Delange of James Morrison, nu speel ik al nummers van Dream Theater en Joe Satriani!

De leerlingendag maakt het gitaarspelen extra leuk! Het is leuk om samen met andere muzikanten te spelen en op te treden voor publiek. Paul stimuleert mij ook erg om een bandje te gaan zoeken, iets wat ik als ik meer tijd heb zeker nog eens wil gaan doen! Mijn toekomstvisie is om zelf meer vette gitaarsolo’s op het goede tempo mee te kunnen spelen en zelf solo’s te kunnen improviseren, zodat ik bijvoorbeeld ook gemakkelijk in de band van de kerk mee kan spelen en daar een beetje herrie kan maken!

Kortom, nog genoeg redenen om op les te blijven bij Paul!
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page