top of page

ANDRE VOSKAMP

Stond ik daar ineens op een podium voor al mijn klanten en medewerkers.

Ik ben André Voskamp uit Naaldwijk en ik heb nu ongeveer 2 jaar gitaarles bij Paul.


Zo lang ik me kan herinneren ben ik helemaal gek op muziek en dan met name muziek waar veel gitaren gebruikt worden. Nadat ik op 31 december op de verjaardag van mijn broer iemand sprak die in een bandje speelde en dat met zo veel plezier vertelde dacht ik bij mezelf dat ik ook maar eens een poging moest gaan wagen. Toen ik ’s nachts ook nog het concert van AC/DC op t.v. zag wist ik zeker wat mijn nieuwe voornemen voor het nieuwe jaar zou zijn!


Op internet zocht ik naar gitaarleraar in Naaldwijk en zo kwam ik op de site van Paul terecht. Wist totaal niet wie Paul was en wat ik kon verwachten. Maar na de eerste proefles was ik overtuigd dat hij voor mijn de ideale leraar was want hij straalde zo veel plezier en passie uit en bovendien heeft hij ook nog verstand van motorsport, mijn andere grote passie!


Elke les is voor mij een feestje en kijk er altijd naar uit om weer te mogen lessen. Vindt het helemaal geweldig dat Paul altijd enthousiast blijft ook al lukt het bij mij soms niet zoals ik het wil (sorry Paul!) Ook leer ik van Paul nieuwe muziek ontdekken en dat is wel nodig want ik zat redelijk vast geroest met bands als Led Zeppelin en dergelijke.


Hoogtepunt voor mij tot nu toe was tijdens het 15 jarig bestaan van bedrijf samen met the Source Highway to Hell te spelen van AC/DC. Stond ik daar ineens op een podium voor al mijn klanten en medewerkers. Maar toen we klaar waren met het spelen van dit nummer had ik het gevoel dat ik dit meer wilde en dus is het mijn grote uitdaging om ooit met een bandje meer te gaan optreden. Tot op de dag vandaag heb ik spijt dat ik niet veel eerder ben begonnen met gitaar/muziek maken want dat is zo geweldig om te doen.


Dus Paul je bent voorlopig nog niet van me af en tegen iedereen die twijfelt zou ik zeggen: wacht niet zo lang als dat ik gedaan heb!!!
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page