top of page

Wim!

Erg gaaf om te zien hoe betrokken Paul bij onze band is.

Toen ik in 2005 26 jaar oud was besloot ik om gitaar te leren spelen. Ik was eigenwijs en koos er bewust voor om geen gitaarles te nemen. Ik dacht dat dit veel te saai en ouderwets zou zijn. Ik leerde mezelf gitaarspelen via Youtube en Google. Na honderden tutorial video’s leerde ik een paar akkoorden en begon na een tijd te spelen in de band Squareband.nl.

In de band leerde ik om muziek te maken met anderen. In tien jaar tijd is Squareband.nl muzikaal gegroeid en treden we regelmatig op. Tijdens die optredens kwam ik erachter dat ik iets miste in mijn gitaarspel. Ik vond dat ik niet verder groeide en dat mijn gitaarspel vlak was.

In 2016 trok ik de stoute schoenen aan en ging ik als 37 jarige ‘op les’ bij Paul. Vanaf de eerste les was er een goede sfeer en een klik. Als muzikanten onderling kunnen we goed communiceren en belangrijker nog: plezier hebben in muziekmaken. Tijdens de lessen van Paul kwam ik erachter dat ik na 10 jaar ‘klooien’ op Youtube mezelf een hoop verkeerde technieken heb aangeleerd. De praktische opzet van Paul zijn lessen zorgt ervoor dat ik in 2 lessen meer leer dan 75 Youtube video’s te kijken. Daarbij is het ook erg gaaf om te zien hoe betrokken Paul bij onze band is. Stefanie en hij bezoeken regelmatig onze optredens . De lessen daarna geeft Paul waardevolle feedback over de optredens en zorgt ervoor dat niet alleen ik, maar ook Square muzikaal groeit.

Als ik eerder had geweten hoe waardevol en vooral hoe leuk gitaarles is, had ik geen enkele seconde verspilt aan tutorials op Youtube. Iedere lesdag ga ik met plezier naar Naaldwijk om een uur lang te rocken, te lachen en te genieten van het muziekmaken. Paul is recht voor z’n raap en een echte vakman. Door de lessen sta ik zekerder op het podium en merk dat de band beter is geworden hierdoor.
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page