top of page

Sneeuwpop 2019

Zaterdag 19 Januari was daar het moment om muzikanten in de kou te supporten tijdens Sneeuwpop in Wateringen. Respect voor de muzikanten op de snaarinstrumenten want ga er maar aan staan om in de vrieskou de dunne snaartjes aan te slaan.

Stefanie en ik waren net op tijd voor Thom. Geen onbekende voor ons en met een 30 min aan fijne popliedjes was het een lekkere binnenkomer zoals wij dat zeggen. Op naar een Gluhweintje en bijkletsen met bekende, want er stonden veel bekende muziekliefhebbers.

Wat ook leuk was, was dat veel mensen ons even complimenteerde over "Masterfest " het festival dat wij 13 Juli organiseren in Wateringen. Het wordt dus goed opgepikt en dat is vet om te horen. Door het vele kletsen met bekende vloog de tijd en was Baardvader alweer aan de beurt. 3 jonge honden die een half uur mochten raggen op hun instrumenten. Leuk om te zien! Ga zo door! Voor de hongerige maag was er soep, broodjes worst en bal dus tijd om even de maag te vullen en uiteraard weer kletsen. Ten Ton John hebben 1 stand en dat is Distorsion! Zo hoort het (zeggen wij) en een half uur metal om de oren & moshpitten zorgen ervoor dat je warm blijft.

Tja en dan gaat de zon onder en mochten de vuurketels aangestoken worden. Iedereen gezellig om een fikkie heen staan met op de achtergrond een portie blues ala Stevie Ray. Gevolgd door de jongens van Doggy bag die behoorlijk wat publiek los kreeg. De afsluiter van de dag was Tate Gallery met leuke 70's en wat surf muziek om dat zonnige gevoel te krijgen. Het blijkt maar weer dat live muziek verbroedert en iedereen gezellig met elkaar klets, drinkt en danst... Hier kan geen usb stick tegenaan. Kortom, Sneeuwpop was weer gezellig en we hopen iedereen weer terug te zien tijdens onze eerste editie van Masterfest op 13 Juli in Nederland 3 te Wateringen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page