top of page

Sons of Apollo (Boerderij Zoetermeer)


Wat krijg je als er een paar super muzikanten uit een andere band bij elkaar komen? Precies! Een Super Group als in Sons of Apollo.

Mike Portnoy, Derek Sherinian, Ron "Bumblefoot" Thal, Billy Sheehan & Jeff Scott Soto.

Allemaal hun sporen verdiend in andere bands/projecten. Stuk voor stuk topmuzikanten die weten wat ze doen.

De Boerderij is stijf uitverkocht. Het valt me wederom weer op dat de leeftijd hoog is van de bezoekers.

Waar zijn de kids die hier van kunnen smullen? Zeg nu zelf, als je drummer bent moet je gewoon een keer Mike Portnoy gezien hebben.

Zelf ben ik al jaren fan van hem. Na zijn periode bij Dream Theater in zoveel bands en projecten gespeeld dat het insane is dat hij het allemaal kan bij houden en onthouden! In een recent interview zegt hij ook dat het wel eens lekker zou zijn om alleen drummer te zijn in een band en niet de kar hoeft te trekken. Maar? Dat zit nu eenmaal in je of niet. Ik herken dit wel (Smile)

Anyway, De show starten met Gods of the Sun is altijd een mooie binnenkomer zeg ik. 11 minuten aan muzikaal geweld is een gewoon een feestje om naar te kijken. De mannen hebben er zichtbaar zin in. De meeste bandleden hebben ook al eerder in de Boerderij gespeeld en zijn altijd lovend over de organisatie en dat scheelt de helft. Een setlist om van te smullen. Gevolgd door Sign of the Times zijn we een pak 'n beet 18 minuten verder. Het is ongelooflijk hoeveel plezier er vanaf straalt.

Of ze voor het eerst op het podium staan. Het blijft keer op keer weer een feit "Live muziek" rullez!! Vooral als je muzikanten hard ziet werken op hun instrument.

Ondanks dat de mannen pas 1 album hebben afgeleverd is er genoeg materiaal om een avond op te vullen.

Of het nu om een D.T. song gaat of (altijd leuk) een Drum-, Bas-, Vocal-, Gitaar- & Toetsensolo, de avond vliegt voorbij en voor we het weten staan we alweer buiten. En dan bedoel ik NA 00:00 PFFFF

De show starte om effe over 21:45 en was ± 23:55 afgelopen Vinyl was er al in huize De Zeeuw dus dat was niet meer nodig, dus even een mooi tour shirt meegenomen.

Een avond om van te smullen...

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page