top of page

Miss Montreal

Bij TGM zitten we niet stil. Na 3 uitverkocht clinics "Guitar Talk" werd het tijd voor een beetje ontspanning.

En hoe kun je dit doen? Juist, met een gezellige groep leerlingen naar een uitverkocht concert van Miss Montreal.

De avond werd opgewarmd door haar beste vriendin, Inge van Calkar bekend van de beste singer songwriter. Zij gooit het tegenwoordig over een andere boeg en speelt dromerige, zweverige zoete popliedjes met band. Altijd leuk om de avond met een support act te starten.

Het is duidelijk te merken aan het publiek dat de meeste bezoekers voor Miss Montreal komen. Na ruim een half uur speelde Inge een cover als afsluiter, Favourite game en het publiek kwam eindelijk een beetje los. Mijn tip zou zijn aan Inge om iets meer gas te geven in de liedjes met meer gitaar.

Om 21:00 is het de beurt aan Sanne Hans. Ik moet eerlijk bekennen dat ik haar nog nooit live gezien heb (bij mijn weten) en dus ook niet weet wat ik kan verwachten.

Gezellige band ? Check!

Leuke liedjes ? Check!

Ruimte voor de muzikanten ? Check! (solo gitaar, drums en bas)

Wat een gezellig concert is dit toch zeg. Met een een beetje humor en een persoonlijke verhaal is het voorbij voordat ik het weet. Na een uur komen de bekende liedjes voorbij waarbij iedereen meezingt en mee doet. Met een krappe 1,5 uur is het voorbij en komt Sanne terug voor 1 liedje met haar gitarist.

Kortom, weer een gezellig avond gehad met de leerlingen van TGM! Inspireren en motiveren...

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page