top of page

Guitar Talk

Stimuleren & motiveren. Dat is voor ons op de gitaarschool super belangrijk.

Het werd dus weer hoog tijd voor een te-gekke clinic samen met Stefanie en een goede vriend van mij Paul Lenders te organiseren voor iedereen die dit leuk en interessant vindt.

Guitar Talk

Een clinic over het onderhoud van de gitaar en het afstellen daarvan.

Na een bericht de deur uit te hebben gestuurd stroomde de aanmeldingen binnen. Zoveel zelfs dat er een 2e clinic moest komen en jawel, een 3e clinic konden wij ook invullen. Mega gaaf natuurlijk en zaterdag 24 Maart was de eerste keer.

We begonnen met een introductie wie Paul Lenders is met de appeltaart van bakkerij Erwin Scholtes plus, een heerlijke espresso en de clinic kon van start gaan. Na een 1,5 uur uitleg betreft het hoe en wat qua onderhoud aan de gitaar was het de beurt aan de deelnemers nu zelf om aan de slag te gaan met zijn of haar eigen gitaar.

Als je nog nooit een gitaarhals van je gitaar hebt afgehaald is dat best wel even spannend! Gelukkig onder toezicht van Paul & Paul kon er niet veel fout gaan.

De gitaristen waren intensief bezig met het schoonmaken van de body en de hals. Daarna goed in de olie en de volgende stap was dus weer nieuwe snaren er op zetten. Dan komt de fase hoe je de halspen kunt afstellen en de zadels van de brug in perfectie conditie kunt zetten.

Kortom, iedereen die heeft meegedaan snapt nu dat er meer bij komt kijken dan "even" 6 nieuwe snaren erop zetten. Het was voor iedereen een super leerzame dag, gezellig, andere muzikanten ontmoeten, aan de slag geweest met de gitaar en natuurlijk even een groepsfoto. Iedereen bedankt voor de deelname en super thanks to my buddy Paul Lenders.

Uiteraard mijn kanjer Stefanie ook even bedanken want zij zorgt wederom weer voor de mooie plaatjes, website, en de verzorging van alles wat er bij komt kijken.

Paul.

(Dankjewel lieverd, jij bent ook een topper :P xxx Stefanie)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page