top of page

40 years of ANVIL!

Metal on metal It's what I crave The louder the better I'll turn in my grave

Donderdag 1 februari zijn wij naar de Canadese jaren 80 band Anvil geweest in de Gebroeders Nobel in Leiden. Je weet wel, die grote stadion band uit de 80's die later voor 5 man speelde in Zweden, met een roerend band verleden van meer dan 40 jaar. Later is daar een tranentrekkende docu van gemaakt welke je als metalhead gezien moet hebben! Anvil! The Story of Anvil is te zien op o.a. Netflix.

Daarom dit keer geen uitgebreid verslag, maar kort en bondig: Ga die DOCU zien!! Ook als je niet van metal muziek houd, aan het einde van de docu zul je voor altijd anders naar hardwerkende band kijken!

Fijn weekend ;)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page