top of page

Para(And_So_Much)more

Afgelopen dinsdag was het zover.

Voor het eerst Paramore mogen zien live spelen in de Afas Live Amsterdam.

Ik moet zeggen dat ik het niet zo druk had verwacht i.v.m. de misschien wat hoge ticketprijs. Er hangt een gezellige ontspannen sfeer en op het moment dat mevrouw Williams het podium op loopt ontstaat er een oorverdovend geluid van meisjes die gillen (en een aantal jongens) Why?

Het feest barst los met Hard times. Wat opvalt is dat de band een behoorlijk aantal nummers van het nieuwe album speelt.

Dit zouden meer bands moeten doen in mijn beleving want je mag trots zijn op wat je gemaakt hebt.

Anyway. Er volgt een uur lang gezellige, vrolijke muziek met Williams die echt een goede zangeres is en entertainer. Helaas komt er na een uur al een einde aan de set met als laatste nummer Misery Business waarbij iemand mag meezingen vanuit het publiek want echt lang duurt voordat het meisje in kwestie het podium op loopt.

Vervolgens krijgen we nog 3 nummers als toegift en dan is het toch echt einde show. Kortom, een zeer leuke en vrolijke avond met voor mij toch een? Waarom de show zo kort is aangezien er meer dan genoeg materiaal is om live te spelen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page