top of page

Grindcore Teethgrinder @ NED3

Afgelopen zaterdag was het in NED3 wateringen stampvol met diehard liefhebbers voor het ruige werk van Grindcore / Black & Death Metal bands als Teethgrinder uit Nederland. Al sinds 2013 actief bezig en dat zie je. Voorbereid, dat is het woord dat mij als eerste naar boven schiet. Vriendelijk en netjes naast het podium en bij de merchtafel. Een beest op het podium zoals je moet zijn, waarna een goede blik in de spiegel naderhand voor sommige bezoekers niet verkeerd is. (Yes, zit alles er nog op en aan?!)

Na afloop van de avond nog snel een mooie Limited Vinyl weten te scoren, teveel gegeven en een cd met wat stickers kregen we in ons handen terug gedrukt!

Gaaf dat zo'n band zo dicht in de buurt heeft weten te spelen met zoveel bekend publiek uit de regio!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page