top of page

Wat doe ik samen met Stefanie in het weekend?

Jamiroquai live zien.

Wat een band people. Je hebt de liedjes zoals die zijn op het album, en dan gaat de band er live mee aan de slag op het podium. Te gek dat de band einde's improviseert. Geweldig om te zien hoe muzikanten elkaar aan kijken " Wat nu? " Jay geeft aanwijzingen hoe verder en de band speelt gewoon weer een minuut of wat door. Dit is live muziek zoals het moet zijn. Kortom, Geweldige avond !!

Minpuntje?

Ongeloofelijk om te zien hoeveel mensen met de telefoon bezig zijn om structureel te filmen, foto's te maken om daarna door te appen en met alles bezig zijn behalve het concert. "Party people " schreeuwt Jay. Een behoorlijke groep mensen merkt het niet eens. Je ontkomt er niet aan als je er middenin staat. Belachelijk...

Hoe anders is het als je op zondag Testament, Death Angel en Annihilator live ziet. Tijdens de support acts bijna geen telefoon gezien. Iedereen komt voor het moment dat je een band live kunt zien.

Death Angel mag openen en 19:00 gaat het los. Headbangen, moshen, vuisten in de lucht en hand in hand staan met onbekenden en meebrullen. De zanger roept " Ik wil ook energie van jullie krijgen" Iedereen gaat los.

Tijdens Annihilator gaat het feest door en iedereen doet weer 100% mee.

Dan is het tijd voor het toetje. Testament heeft alles uit de kast getrokken en er staat een decor waar je u tegen zegt. Licht, decor etc alles klopt. Vervolgens 1,5 uur brult iedereen mee en het lijkt wel of de Trix 1 grote familie is. Wat een contrast met de zaterdag. Ik heb een zeer brede muzieksmaak en ik heb in 25 jaar al heel veel bands gezien, festivals meegemaakt etc en toch merk je gewoon dat er tijdens Metalconcerten meer energie is. Je ziet het, je voelt, je hoort. Het komt bij iedereen uit de tenen. Kortom, ga eens naar een metalconcert en ga vooral eens vooraan staan.

Deze week mijn studenten weer voorbereiden om op het podium te staan en vertellen hoe je een concert kunt voelen en los mag gaan. Inspireren is the key zoals altijd bij ons op school. Kom eens langs om te kijken of ik wat voor jou kan betekenen.

Of het nu voor gitaarles is, theorie, voorbereiding vervolgopleiding, bandcoaching of gewoon eens een losse les volgen en vragen stellen waar je geen antwoord op kunt vinden. Een goede leraar is onbetaalbaar people.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page