top of page

Al meer dan 10 jaar is The Guitar Master een begrip voor muzikanten in de regio Westland en daarbuiten, en dé place to be voor alles wat met gitaren en muziek te maken heeft.

 

De muziekschool en gitaarshop in Naaldwijk is er voor gitaristen op elk niveau, of je nu nog nooit een akkoord hebt aangeslagen, of aan de weg timmert voor een carrière als professioneel gitarist.

DSC_7289-2_edited.jpg

Paul de Zeeuw begeleidt je vol enthousiasme van je eerste riff naar die ene vette solo en daar voorbij. Hij heeft een uitgebreide kennis van verschillende muziekstijlen, met extra aandacht voor rock en metal. Inspireren is Pauls passie: al spelend laat hij jou kennismaken met de muzikale iconen van vroeger, maar ook veelbelovende gitaarhelden van nu.

This is how we rock!

Versterker
​"You will only be great at the things you love to do, don't pursue a career in something you hate to do"
Dave Grohl
dave-grohl-groter.jpg

Dave Grohl

@Jen Rosenstein
GrijzeAchtergrond_edited.png

Ben je op zoek naar een nieuwe gitaar of versterker? Eind 2020 zijn Paul en Stefanie een gitaarshop gestart met een showroom die in de school is gevestigd. Hier vind je elektrische gitaren van merken als Ibanez, Framus en Tokai, maar ook versterkers van Koch en accessoires. Kortom, alles wat jij nodig hebt om thuis, in de studio of op het podium te kunnen rocken op jouw favoriete muziek.

Parallel Lines
bottom of page