Leerlingen / Bandjes

Hieronder volgen een aantal (oud-)leerlingen die in een band spelen. Ik vind het leuk om deze bands te promoten en om de leerling goed te begeleiden- of de band nu covers speelt of eigen werk!

Kraakhelder
Kraakhelder

Wim - Square

 

Square is een live coverband uit het Westland die lekkere rock en stevige pop speelt. Geen ‘middle of the road’ muziek, maar een goede mix van hits en herkenbare alternatieve nummers. Square treedt graag live op en komt op die manier het beste tot z’n recht. Een optreden van Square betekent vermaak voor iedereen; voor de springers, meezingers, dansers of achteraf-relaxed-aan-de-bar-hangers.

Monkey Minds

Jeroen Derksen & Rien van Diessen - Monkey Minds

 

2 super aardige gasten die al jaren lessen volgen. Altijd plezier tijdens de les Check deze band eens live!

No Comment
No Comment
Kraakhelder

Maarten Jungschläger - Embers of Oblivion

 

Sinds het eerste uur leerling van TGM en een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Ik kan niet anders zeg dan " ga een keer kijken als hij met zijn band speelt ".

Gûs

Jan en Ruben vd Brink- Source

 

Hoe vet is dit! Speel je samen met je eigen zoon of vader in een band.

Dit is het geval bij Jan en Ruben. Bij binnenkomst bij mij op school starten de verhalen al over zijn nieuwe Fender of over de band. Ruben speelt zowel gitaar als bas.

SOURCE speelt vooral de classic rock covers uit de vorige eeuw maar ook modern werk van tegenwoordige bands. Ook Nederlandstalige rock nummers maken deel uit van het repertoire.

 

In de voorbije jaren trad SOURCE regelmatig op in cafés en zalen zowel binnen en buiten het Westland. Ook deed de band veelvuldig mee aan evenementen voor goede doelen en speelde de band op een aantal besloten evenementen.

 

De band blijft zich steeds ontwikkelen en legt zich inmiddels ook toe op akoestisch werk waarmee het afhankelijk van de ambiance een meer ingetogen set kan afwerken.

Elvedin Hodzic - No Comment

(oud leerling)

 

Door de jaren heen is de band volwassen geworden, hebben ze verschillende stijlen aangenomen en op veel, heel veel podia en festivals gespeeld. Denk hierbij aan Paradiso, Paard van Troje, P60, Bibelot, Patronaat, Waerdse Tempel, Speakers en de Paap. Ook wonnen ze de nodige prijzen en pakten onder meer de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland.

 

Hier ligt ook de kracht van No Comment. Een ijzersterk en gevarieerd kwartet met ongekende liefde voor muziek. Dit spettert er live ook vanaf. Vele recensies beamen dit. Het is catchy, heeft jus en is energiek. Ook de media is dat niet ontgaan. Zo waren zij naast vele lokale stations onder meer te gast bij TMF (reaction), 3FM en KINK FM radio.

 

Hoe laat de muziek van de band zich het best omschrijven? Aan en uit, kleine nuances, wat onverwachte hoekjes maar catchy as hell! Een aparte combinatie die je niet snel thuis kunt brengen, maar dit is ook niet heel verwonderlijk als je kijkt naar de roots van deze band. Tip: Je moet het gewoon ervaren. Download hier hun singel op iTunes

NEXT
Concert
Contact

Paul de Zeeuw

Hovenierstraat 41

2671 DB   Naaldwijk

06-22961547