ANDRE VOSKAMP

" Stond ik daar ineens op een podium voor al mijn klanten en medewerkers. "

Ik ben André Voskamp uit Naaldwijk en ik heb nu ongeveer 2 jaar gitaarles bij Paul.

 

Zo lang ik me kan herinneren ben ik helemaal gek op muziek en dan met name muziek waar veel gitaren gebruikt worden. Nadat ik op 31 december op de verjaardag van mijn broer iemand sprak die in een bandje speelde en dat met zo veel plezier vertelde dacht ik bij mezelf dat ik ook maar eens een poging moest gaan wagen. Toen ik ’s nachts ook nog het concert van AC/DC op t.v. zag wist ik zeker wat mijn nieuwe voornemen voor het nieuwe jaar zou zijn!

 

Op internet zocht ik naar gitaarleraar in Naaldwijk en zo kwam ik op de site van Paul terecht. Wist totaal niet wie Paul was en wat ik kon verwachten. Maar na de eerste proefles was ik overtuigd dat hij voor mijn de ideale leraar was want hij straalde zo veel plezier en passie uit en bovendien heeft hij  ook nog verstand van motorsport, mijn andere grote passie!

 

Elke les is voor mij een feestje en kijk er altijd naar uit om weer te mogen lessen. Vindt het helemaal geweldig dat Paul altijd enthousiast blijft ook al lukt het bij mij soms niet zoals ik het wil (sorry Paul!) Ook leer ik van Paul nieuwe muziek ontdekken en dat is wel nodig want ik zat redelijk vast geroest met bands als Led Zeppelin en dergelijke.

 

Hoogtepunt voor mij tot nu toe was tijdens het 15 jarig bestaan van bedrijf samen met the Source Highway to Hell te spelen van AC/DC. Stond ik daar ineens op een podium voor al mijn klanten en medewerkers. Maar toen we klaar waren met het spelen van dit nummer had ik het gevoel dat ik dit meer wilde en dus is het mijn grote uitdaging om ooit met een bandje meer te gaan optreden.  Tot op de dag vandaag heb ik spijt dat ik niet veel eerder ben begonnen met gitaar/muziek maken want dat is zo geweldig om te doen.

 

Dus Paul je bent voorlopig nog niet van me af en tegen iedereen die twijfelt zou ik zeggen: wacht niet zo lang als dat ik gedaan heb!!!

MAARTEN JUNGSCHLÄGER

"Door het lessen bij Paul heb ik eigenlijk opnieuw leren gitaarspelen"

MUZIEK en uiteraard de GITAAR. Ik was altijd al gek op de gitaar en de hardere vorm van muziek. Ik heb altijd interesse gehad in de gitaar.

Op mijn 15de heb ik de stap gemaakt en ben gitaar gaan spelen. Nou ja spelen, ik ramde wat op een gitaar en na 2 weken zat ik in een band en hadden we een optreden in de oude droog in Naaldwijk. Vanaf dat moment heeft de gitaar een belangrijke plaats in mijn leven en heb ik met diversen bands leuke, gekke, rare, bizarre momenten meegemaakt.

 

Op dit moment speel ik in een metalband (The Lotus Extract), inmiddels zijn we bezig met het inwerken van een extra gitarist en zijn we compleet. (tja Paul wilde geen auditie komen doen)

Vanaf nu wordt het hard werken met elkaar om meer eigen werk te schrijven, zodat we een goede set kunnen neerzetten. 2x Per week oefenen met de band, om de week gitaarles en elke avond thuis oefenen naast je gezin en je normale baan. Best wel uitdagend. (Karin bedankt voor je support en begrip!)

 

Door het lessen bij Paul heb ik eigenlijk opnieuw leren gitaarspelen en heb ik stappen gemaakt waarvan ik niet wist dat ik dat in me had. Gelukkig ben je nooit uitgeleerd in de muziek en blijf ik verder ontwikkelen.

Hopelijk kunnen wij met de band op korte termijn ook stappen maken en het podium op.

 

Greetings,

Maarten

KOEN KROMMEHOEK

" Ik had al veel gehoord over een westlandse "GuitarMaster" met lang haar en een oranje gitaar! "

Ik ben Koen en ik was op m'n 12e geïnspireerd door de lange solo's van O.a. Gary moore en John Frusciante.

Een aantal bands en wat jaren ervaring later ben ik nog steeds verrast over de hoeveelheid informatie, patronen en kleuren die een gitaarhals bevat.

In mijn zoektocht om alles te ontdekken en te leren ben ik ook opzoek gegaan naar de perfecte persoon om mij hierin te helpen. Ik had al veel gehoord over een westlandse "guitarmaster" met lang haar en een oranje gitaar. Toen ik meer optredens en studio werk kreeg met mijn band besloot ik een afspraak met Paul(us) te maken.

 

Geen week later zaten we samen te spelen en liet hij al snel zien hoe veel er nog te leren valt. Sindsdien ga ik om de week langs en nemen we in een uur o.a. technieken en theorieën door. Ook laat hij zien hoe ik nieuw lesmateriaal makkelijk kan toepassen in eigen nummers en in de studio!

LONE MOKKENSTORM​

" Het is super leuk om samen met vrienden muziek te maken "

Ik ben Lone Mokkenstorm, 18 jaar, en ik heb al bijna drie jaar les bij The Guitar Master. Als klein meisje begon ik muziek te verkennen toen ik klarinetles nam. Toen ik echter een eigen muzieksmaak begon te ontwikkelen, besloot ik over te stappen op een instrument dat meer paste bij mijn eigen stijl: De gitaar!

 

Op mijn 14e ben ik begonnen met lessen. Jammer genoeg speelde ik dit hele jaar geen pop- of rockliedjes, maar leerde ik klassiek spelen. Ik was in de veronderstelling dat ik deze basistechniek nodig had om muziek te kunnen spelen die ik zelf leuk vond. Via vrienden kwam ik toen bij Paul terecht. Ik kreeg gelijk liedjes mee van The Script en The Foo Fighters.

 

Het leuke aan Pauls manier van lesgeven is dat hij weet welke muziek je leuk vindt en wat je niveau is. Hierdoor ontwikkel je jezelf niet door eindeloze oefeningen, maar vooral door lekker te spelen. Natuurlijk hoort de muziektheorie er ook bij, maar dit wordt interessant en begrijpelijk gemaakt en je leert het in je eigen tempo. Ook mag je altijd mensen meenemen, zodat je leert om voor een echt ‘publiek’ te spelen :)

 

Inmiddels heb ik m’n muzieksmaak verbreed. Ik speel nu van alles, van een akoestisch nummer van Mumford and Sons tot echte rock ‘ n roll met The Beatles en van Will and The People tot een dansbaar popliedje van Olly Murs. 

 

Ik bezoek vaak optredens van vrienden en kom Paul daar ook vaak tegen. Het lijkt me leuk om binnenkort ook zelf in een bandje te spelen en de jaarlijkse Leerlingendag wakkert dit nog meer aan. Het is super leuk om samen met vrienden muziek te maken en ik vind het tof dat Paul dit zo aanspoort en ook zo betrokken is bij z’n leerlingen.

Dusse, Paul... Voorlopig ben je nog niet van me af!

1/2

Please reload

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
NEXT
Concert
Op zoek naar jou nieuwe droom instrument
Contact

Paul de Zeeuw

Hovenierstraat 41

2671 DB   Naaldwijk

06-22961547