top of page

MAARTEN JUNGSCHLÄGER

Door het lessen bij Paul heb ik eigenlijk opnieuw leren gitaarspelen

MUZIEK en uiteraard de GITAAR. Ik was altijd al gek op de gitaar en de hardere vorm van muziek. Ik heb altijd interesse gehad in de gitaar.


Op mijn 15de heb ik de stap gemaakt en ben gitaar gaan spelen. Nou ja spelen, ik ramde wat op een gitaar en na 2 weken zat ik in een band en hadden we een optreden in de oude droog in Naaldwijk. Vanaf dat moment heeft de gitaar een belangrijke plaats in mijn leven en heb ik met diversen bands leuke, gekke, rare, bizarre momenten meegemaakt.

Op dit moment speel ik in een metalband (The Lotus Extract), inmiddels zijn we bezig met het inwerken van een extra gitarist en zijn we compleet. (tja Paul wilde geen auditie komen doen)


Vanaf nu wordt het hard werken met elkaar om meer eigen werk te schrijven, zodat we een goede set kunnen neerzetten. 2x Per week oefenen met de band, om de week gitaarles en elke avond thuis oefenen naast je gezin en je normale baan. Best wel uitdagend. (Karin bedankt voor je support en begrip!)

Door het lessen bij Paul heb ik eigenlijk opnieuw leren gitaarspelen en heb ik stappen gemaakt waarvan ik niet wist dat ik dat in me had. Gelukkig ben je nooit uitgeleerd in de muziek en blijf ik verder ontwikkelen.


Hopelijk kunnen wij met de band op korte termijn ook stappen maken en het podium op.

Greetings,

Maarten
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page