ONTMOETING IN

January 2, 2017

ONTMOETING IN

 

Ik ben anders dan andere kinderen. Ik ben autist en heb veel talent", vertelt de 9-jarige Naaldwijkse Neil Franken. Paul de Zeeuw weet als geen ander hoe hij daarmee moet omgaan. Hij geeft gitaarlessen aan de jonge ster. ,,Ik ben meer dan een leraar. Ik ben ook een opvoeder", zegt de 41-jarige docent van muziekschool The Guitar Master.

 

Zijn pupil Neil pikt dingen snel op. ,,Wat hij hoort en ziet, kan hij gelijk naspelen", zegt de docent. ,,Ik maak zelfs mijn eigen nummer", vertelt Neil trots. Muziek maken geeft hem rust. ,,Alle drukte gaat even weg. Behalve als het niet lukt."

Neil en zijn leraar zijn twee handen op een buik. ,,Ik leer ook van Neil. Ik denk beter na over wat ik zeg", vertelt De Zeeuw eerlijk. ,,Paul is echt mijn vriend. Bij hem wil ik zijn", zegt Neil met glinsterende oogjes en ramt wat op zijn snaren. Zijn docent weet als geen ander hoe je volledig ergens in op kan gaan. ,,Als 16-jarige beginneling was ik bloedfanatiek. Uren per dag studeerde ik."  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

DRUK // DRUK // DRUK

November 13, 2019

1/4
Please reload

Recente berichten

November 13, 2019

November 4, 2019

September 26, 2019

July 21, 2019

June 4, 2019

April 12, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square